Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Märkbara märken – Bite

Bite (By Independent Thinkers for Environmental Progress) är design kollektiv som grundades 2016 i Sverige och England. De har riktat in sig helt på att skapa kläder som är otroligt välgjorda och med nogsamt valda material. De leker dessutom med massor av spännande material – vad sägs om att ha en cool väska i ananasbladsfiber?!

De har verkligen lyckats att hålla kvar vid sin värdegrund trots att de växer så det knakar. Det är skönt att gå in på ett märkes hemsida och veta att vad jag än väljer, så kommer det vara ett plagg med hög modeinnovation (material, tillverkning och funktion). Dessutom vill jag klicka hem varje plagg till min egen garderob pga helt vansinnigt fina saker!

Var den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *