Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Wear your true colours

Kan vi inte stanna upp och fascineras över hur ett par färger på en rektangel tyg kan vara så laddade? Hur den lilla rutan kan stå för så mycket hopp och väcka så mycket provokation?

Färger, tyger och kläder skickar hela tiden ut signaler för vem vi vill vara och vad vi står för. Därför älskar jag att med ett par färger i kombination visar jag att jag stöttar och kämpar för ett samhälle med mer kärlek och mångfald. Det finns mycket kvar att arbeta på, kunskap att dela och erfarenheter som behöver bli hörd. Men det ger mig otroligt mycket hopp att vår som kan gå på förskolan i sin rosa prinsessklänning och känna sig trygg. Hans vänskaper går djupare än vilken outfit han väljer att bära och pedagogerna, ja de höjer inte ens på ögonbrynet. För dem är det helt sjävklart att en cool klänning är varje fyraårings rättighet! Hur coolt är inte det?

Var den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *