Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

VEGEA – från vinrester till läser

Vegea grundades 2016 och efter att ha vunnit H&M Foundation’s Global Change Award har deras innovativa företag haft en explosionsartad resa! Konceptet är enkelt – de använder restprodukter från produktion av vin till att skapa fibrer. Tekniken är desto mer avancerad och runt hela världen har de uppmärksammats för kvalitén på deras vindruve-läder. De har samarbetat med bland andra & Other Stories och Bentley. Anledningen till att de är så populära är att det är ett vegansk alternativ till läder men som inte är oljebaserat – något som de flesta fejkläderprodukter i butik idag är! Helt brilliant!

Var den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *