Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Hål i strumpbyxorna?

Hur många gånger har du köpt nya strumpbyxor? Hur ofta har ett par strumpbyxor bara räckt en kväll för att ett litet hål har hunnit växa sig stort och när du kommer hem så är strumpbyxorna bortom räddning? Det finns två problem med det här, dels får ju din plånbok lida men det blir också ett väldigt slöseri med naturresurser. Strumpbyxor är oftast tillverkade i nylon vilket är en oljebaserad produkt – en icke förnybar källa som inte går att bryta ner. Därför borde inte strumpbyxor behandlas som de engångsprodukter de idag betraktas som utan. Ett hål måste inte innebära att de direkt hör hemma i soptunnan.Gör så här:

  • Se till att packa ner ett genomskinligt nagellack i väskan. 
  • Så fort du anar att ett litet hål är på gång, stryk på en droppe nagellack.
  • Om du inte har nagellack med dig funkar hårspray också men håller inte lika länge!

Var den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *